Poliția Locală Sector 2 a dat 32 de amenzi pentru staționare pe zonele verzi – FOTO

Poliția Locală Sector 2 anunță că a dat 32 de amenzi în valoare totală de 6.400 lei, pentru staționare pe zonele verzi, potrivit unei postări pe Facebook.

Potrivit sursei citate, instituția continuă acțiunea de identificare și amendare contravențională a conducătorilor auto care sfidează bunul simț și aleg să folosească zonele verzi pe post de locuri de parcare pentru propriile mașini.

Spațiul verde nu e loc de parcare, atenționează Poliția Locală. Drept urmare, în ultimele zile, polițiștii locali au verificat cartierele Pantelimon, Colentina și Tei, ocazie cu care au fost sancționați 32 de conducători auto cu suma totală de 6.400 lei, pentru staționare pe zonele verzi.

”Verificările vor continua și în perioada următoare”, mai spune sursa citată.

Foto: Facebook / Politia Locala Sector 2

”Unii aleg comoditatea și propriul confort în detrimentul protecției mediului”

”Surprinzător este faptul că în apropiere sunt multe locuri libere, dar unii aleg comoditatea și propriul confort în detrimentul protecției mediului înconjurător”, arată Poliția Locală, care argumentează că primăria investește bani publici pentru întreținerea spațiilor verzi, menite să crească calitatea vieții și sănătății.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati