Poliția Locală Sector 2 a dat amenzi de 15.000 lei pentru parcarea pe zonele verzi

Poliția Locală Sector 2 a dat amenzi de 15.000 lei pentru parcarea pe zonele verzi, după ce 30 de conducători auto au staționat neregulamentar, potrivit unui comunicat de presă.

”La 15.000 lei se ridică suma sancțiunilor contravenționale aplicate de către Poliția Locală Sector 2, Serviciul Protecția Mediului, conducătorilor auto care au parcat pe zonele verzi”, arată instituția pe pagina de Facebook.

Astfel, în ultimele zile, circa 30 de conducători auto au fost identificați pe Șos. Pantelimon, Șos. Colentina și Șos. Ștefan cel Mare că au staționat neregulamentar, fiind amendați cu câte 500 lei fiecare, conform Hotărârii Consiliului Local Sector 2 nr. 301/2019 privind stabilirea şi sancționarea faptelor ce constituie contravenții pe raza Sectorului 2.

Mașinile pot distruge sistemul de irigații

În același timp, polițiștii locali atrag atenția că, pe lângă afectarea zonelor verzi, la plecarea de pe locurile respective, autovehiculele murdăresc trotuarele și carosabilului cu pământul lipit pe roți, iar în unele cazuri pot distruge inclusiv sistemul de irigații montat pentru întreținerea acelor terenuri.

”Și în perioada următoare polițiștii locali ai Sectorului 2 vor continua controalele pentru identificarea și sancționarea contravențională a celor care nu respectă legislația în vigoare.”, mai spune sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati