Poliția Locală Sector 2 a dat amenzi pentru lipsa măștilor de protecție și consum de băuturi alcoolice – FOTO

Poliția Locală Sector 2 a dat amenzi pentru lipsa măștilor de protecție și consum de băuturi alcoolice pe domeniul public, potrivit unui comunicat de presă.

În urma controalelor dintr-o zonă intens circulată, cum este Pasajul Obor, au fost depistate două persoane care nu respectau obligativitatea purtării măștii de protecție, motiv pentru care au fost amendate contravențional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

De asemenea, în același perimetru a fost depistată o altă persoană care consuma băuturi alcoolice pe domeniul public, aceasta fiind amendată conform Legii nr. 61/1991 rep. pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

”Pentru protejarea populației împotriva limitării răspândirii COVID – 19, Poliția Locală Sector 2, Serviciul Ordine Publică desfășoară zilnic verificări pentru identificarea și sancționarea persoanelor care nu respectă măsurile de protecție.”, mai spune sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati