Poliția Locală Sector 2 a dat amenzi pentru parcare neregulamentară – FOTO

Poliția Locală Sector 2 a dat amenzi pentru parcare neregulamentară. Au primit amenzi și șoferii care au parcat în stațiile STB și pe trecerile de pietoni, punând în pericol pietonii.

În aceste zile, Poliția Locală Sector 2 a monitorizat zonele cu trafic rutier crescut, precum Șos. Pantelimon, Bd. Chișinău, Șos. Mihai Bravu, Șos. Iancului, intersecțiile dintre Șos. Colentina cu Str. Teiul Doamnei și cu Str. Ziduri Moși, Str. Vatra Luminoasă, Str. Maior Ion Coravu, Str. Tony Bulandra și Mall Veranda.

Astfel, conducătorii auto care au parcat neregulamentar, în stațiile STB și pe trecerile de pietoni, punând în pericol pietonii, au fost amendați contravențional de către polițiștii locali ai Sectorului 2, Serviciul Circulație.

”Din păcate, în aceste zone intens circulate s-au identificat mai multe cazuri de încălcare a prevederilor OUG 195/2002 rep. privind circulația pe drumurile publice. Facem precizarea că, potrivit legislației în vigoare, cei care parchează neregulamentar sunt sancționați cu 2 – 3 puncte amendă la care se adaugă 2 puncte penalizare.”, arată Poliția Locală într-o postare pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati