Poliţia Locală Sector 2 a dat noi amenzi șoferilor care și-au „păstrat locul de parcare”

Blocarea spaţiului public este ilegală şi se pedepseşte cu amendă, iar inventivitatea în materie de „păstrat locul de parcare” nu are limite, doar că nu este legală, transmite Poliția Locală Sector 2.

În perioada 27 ianuarie-3 februarie 2023, Poliţia Locală Sector 2 a dat 9 amenzi în acest sens, încasând 5.500 de lei. Amenzile au fost date în baza H.C.L.S.2 nr. 301/2019.

Nu este voie să amplasaţi/depozitaţi deşeuri de orice tip pe domeniul public sau privat, sisteme/obiecte şi dispozitive ilegale de ocupare şi blocare a acestuia, constând în: materiale metalice mobile sau alte obiecte, tomberoane, pubele, lăzi, scânduri, sticle, panouri, anvelope auto ori alte materiale de orice tip.

Săptămâna trecută, Poliția Locală Sector 2 a mai aplicat 61 de amenzi contravenționale în valoare totală de 32.500 de lei și 4 avertismente celor care nu au respectat normele de salubrizare.

Pentru tulburarea liniştii publice, poliţiştii de la Poliţia Locală Sector 2 au dat 82 de amenzi în valoare de 25.000 de lei și 5 avertismente.

În domeniul circulației, au fost aplicate conducătorilor auto 253 de amenzi în valoare totală de 86.445 de lei și 66 de avertismente.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati