Poliția Locală Sector 2 a descoperit o parte a unui bloc reabilitată ilegal

1
1031

În urma verificărilor din teren, Poliția Locală Sector 2 a descoeprit că au fost executate, în mod neautorizat, lucrări de reabilitare energetică parțială a anvelopei blocului din Str. Giuseppe Garibaldi nr. 32.

Fără obținerea unei documentații avizată de specialiști în domeniu, proprietarul unui apartament a montat vată bazaltică pe exteriorul clădirii.

Această faptă constituie contravenție și se sancționează cu amendă cuprinsă între 1000 – 100.000 lei, conform Legii 50/1991 – privind autorizarea executării lucrărilor de construcții, modificată și completată ulterior.

1 COMENTARIU

  1. Un alt exemplu de DISCORDANTA majora intre interesele cetatenilor contribuabili la bugetul local al sectorului 2, respectiv ale celor din cartierul Floreasca unde se afla str. Garibaldi, si actiunile POLITIEI LOCALE a Sectorului 2, ale carei cheltuieli cu personalul sunt achitate din acelasi buget local !! Initiativa proprietarului in speta dovedeste, o data in plus, ritmul dezarmant de lent al reabilitarii termice a imobilelor din sectorul 2 dar si „goana” dupa imagine a institutiei amintite si care, in acelasi cartier Floreasca, IGNORA cu desavarsire PROBLEMA REALA a cetatenilor sai, si anume calitatea dezastruoasa a serviciului public de salubrizare prestata de SC SUPERCOM. Pericolul adus sanatatii publice de gunoaiele, frunzele, praful, ambalaje si obiecte casnice si de imbracaminte ce zac aruncate pe strazile intregului cartier Floreasca ar fi trebuit sa reprezinte o prioritate a POLITIEI LOCALE – Protectia Mediului- si nu o nesemnificativa contraventie sanctionata de agentii de la Disciplina in constructii din cauza ABSENTEI in zona Parcului Verdi a lucrarilor de anvelopare a imobilelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.