Poliția Locală Sector 2 verifică imobilele din zona Str. Icoanei. Ce nereguli au fost descoperite

Începând cu 19 august, Poliția Locală Sector 2 desfășoară acțiuni de verificare a imobilelor din zona Str. Icoanei, nr. 104, nr.106, nr. 108 și nr. 113, în vederea stabilirii situației locative și a identificării persoanelor care locuiesc fără forme legale, precum și desfășurarea de acțiuni ilicite de către persoanele care ocupă abuziv aceste imobile.

În trei dintre imobilele locuite au fost identificate 12 persoane adulte, un minor, care locuiesc fără forme legale și au fost aplicate  cinci sancțiuni contravenționale în cuantum de 320 lei pentru încălcarea prevederilor Ordonanţei de Urgenţă nr. 97/2005 privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români. 

Unul dintre imobile este nesalubrizat și există depozitări de deșeuri în cantitate mare, fapt pentru care a fost informat Serviciul Protecția Mediului, pentru luarea măsurilor care se impun. Pentru numerele poștale 104, 108 și 113 au fost transmise solicitări la Enel Distribuție Muntenia Sud, pentru verificarea suspiciunii de branșare ilegală. 

Totodată, s-a intervenit la Direcția Impozite și Taxe Locale Sector 2 pentru furniza datele de identificare ale deținătorilor de drept ale imobilelor mai sus-menționate, pentru invitarea acestora la sediul poliției locale, în vederea impunerii întreținerii curățeniei spațiilor și împrejmuirii corespunzătoare, prin asigurarea unor condiții de acces în conformitate cu respectarea prevederilor legale.

Pe durata controlului, în interiorul imobilelor menționate, precum și în zona numerelor poștale menționate s-au identificat consumatori de substanțe stupefiante, motiv pentru care s-a intervenit la secția de poliție competentă teritorial în vederea luării măsurilor specifice.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati