Poliția Locală Sector 2, verificări în zona Pieței Obor. A dat 57 de amenzi, în valoare de 57.500 lei – FOTO

Poliția Locală Sector 2 a continuat verificările în zona Pieței Obor. Astfel, polițiștii au dat 57 de amenzi, în valoare de 57.500 lei și au confiscat marfa comercializată ilegal.
  • Ca urmare a sesizărilor dumneavoastră cu privire la neconformitățile din piața agroalimentară „Obor”, am continuat monitorizarea acesteia în vederea combaterii comerțului ilicit cu produse agricole și de origine animală, arată Poliția Locală, într-o postare pe Facebook.
De asemenea, verificările s-au extins către vânzătorii ambulanți care fac concurență neloială comercianților din „Piața Obor” și care staționează pe șos. Pantelimon, șos. Colentina și șos. Iancului.
  • ”În proximitatea magazinului Bucur Obor am împiedicat comercializarea produselor accizabile din tutun (fără timbru fiscal), respectiv a faptelor de înșelăciune asupra cumpărătorilor de țigarete provenite din contrabandă, care au achiziționat pachete contrafăcute umplute cu cartoane”, arată instituția.
Foto: Facebook / Primaria Sectorului 2 – Politia Locala
  • Astfel, Poliția Locală Sector 2 a aplicat un număr de 57 de amenzi, în cuantum total de 57.500 lei, a confiscat mărfurile comercializate ilicit de la cinci persoane și a preluat de pe domeniul public produsele abandonate de către contravenienți.
– Articole de îmbrăcăminte = 45 buc.
– Produse nealimentare diverse = 39 buc.
– Țigări netimbrate = 66 pachete,
– Diverse legume-fructe și verdețuri = aprox. 25 kg.
  • ”Produsele nealimentare se predau conform procedurilor legale către ANAF, în vederea valorificării, iar produsele de origine animală/ vegetală improprii consumului, provenite din confiscări/ abandon se predau către firmele specializate în vederea neutralizării”, completează sursa citată.
Foto: Facebook / Primaria Sectorului 2 – Politia Locala

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati