Poliția Locală Sector 3, în curs de a-i identifica pe cei care au aruncat cu pate în portretul lui Mihai Bendeac din Parcul Titan

Poliția Locală Sector 3 desfășoară o acțiune pentru a-i identifica pe cei care au vandalizat o pictură ce îl înfățișează pe actorul Mihai Bendeac, de la intrarea în Parcul Titan.

Poliția Locală caută în înregistrările camerelor de supraveghere din parc, iar vandalii vor primi amenda contraventională în cutia poștală de la domiciliu.

Potrivit unei analize organoleptice, făptașii au folosit pate vegetal, mai spune sursa citată.

”Suntem în măsură să vă comunicăm faptul că suntem în plin proces de identificare a câștigătorului concursului de vandalism de săptămâna trecută. Colegii de la Poliția Locală Sector 3 caută în înregistrările camerei de supraveghere cine a aruncat cu pate (ce s-a dovedit a fi vegetal la o primă analiză organoleptică) în pictura ce îl înfățișează pe actorul Mihai Bendeac, ce se află pe punctul trafo de la intrarea în Parcul Titan.

Odată identificat, „câștigătorul” nu va trebui să se deplaseze pentru a-și ridica „premiul”, ci va primi amenda contraventională în cutia poștală de la domiciliu.

P.S. Pictura a fost curățată ulterior chiar de către cei doi pictori care au realizat-o.”, se arată într-o postare pe Facebook a Poliției Locale Sector 3.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati