Poliţia Locală Sector 5 iniţiază programul de noapte

1
327

Din dispoziţia primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, Poliţia Locală Sector 5 iniţiază programul de noapte, ce are ca scop combaterea consumului de droguri, a prostituţiei, a tulburării liniştii publice, etc.

Astfel, Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 5 a desfăşurat aseară, în intervalul orar 22:00 – 06:00, activităţi de control, pe raza sectorului.

Poliţiştii locali din cadrul Direcţiei de Ordine Publică şi Circulaţie pe Drumuri Publice au avut o bună cooperare cu efectivele Brigăzii de Poliţie Rutieră a Municipiului Bucureşti, în vederea realizării controalelor specifice pentru depistarea conducătorilor auto care au consumat băuturi alcoolice sau substanţe psihoactive.

Aceştia au dispus măsuri de verificare şi control în vederea depistării persoanelor care depozitează necontrolat deşeuri, precum şi acţiuni pentru identificarea cerşetorilor, copiilor străzii şi a persoanelor fără adăpost.În acest sens, au fost luată legătura cu Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, în vederea asigurării serviciilor specifice de asistenţă socială pentru două persoane identificate în parcul Sebastian şi pe spaţiul verde din faţa mânăstirii Antim Ivireanu.

De asemenea, în cadrul Direcţiei Generale de Inspecţie şi Control au fost efectuate verificări la cazinouri, saloane de masaj, restaurante şi magazine alimentare, cu un număr de şase poliţişti locali şi trei autospeciale.

1 COMENTARIU

  1. Bravo primăria sectorului 5 pentru desființarea băncilor din str.Baciului,din fața blocului 9 scările 4,5 și 6 (bloc cu 10 etaje si 7 scări ). Așa ne putem odihni.Poate o patrulă(de la poliția locală), când este cald ,ar rezolva și problema tinerilor gălăgioși, după ora 23.00. Oricum ,mulțumim!!!👏🤗

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.