Poliția Locală Sector 6, acțiune pentru asigurarea fluenței traficului rutier. Mașinile parcate ilegal vor fi ridicate

Poliția Locală Sector 6 demarează o amplă acțiune pentru asigurarea siguranței pietonilor și fluenței traficului rutier. Mașinile parcate neregulamentar vor fi ridicate.

„Începând din seara aceasta și până pe 25 martie, Poliția Locală Sector 6 – Serviciul Circulație, alături de colegii de la Brigada Rutieră, demarează o amplă acțiune în sector, pentru asigurarea siguranței pietonilor și fluenței traficului rutier.”, anunță Primăria Sectorului 6 într-un comunicat de presă.

Astfel, șoferii mașinilor staționate neregulamentar, pe trecerile de pietoni, stații STB, scuaruri, spații verzi sau aflate pe locurile de parcare pentru persoanele cu handicap, vor fi notificați să le mute. În caz contrar, acestea vor fi ridicate.

Potrivit sursei citate, în cazul dubelor găsite parcate pe domeniul public somația va fi făcută printr-un sticker de atenționare, aplicat pe parbriz.

Consiliul Local a adoptat în ședința din 24 februarie o prevedere prin care autovehiculele cu dimensiuni mai mari de 2,30 metri lățime și 5,15 metri lungime nu mai mai pot fi parcate în parcarile publice sau de reșdință.

Acțiunea polițiștilor se va desfășura în mai multe zone din sector, precum:

– Bd. Iuliu Maniu (Piața Gorjului) – str. Apusului – Bd. Uverturii – str. Dezrobirii;
– Str. Drumul Taberei, intersecție cu str. Brașov (Tricodava) – str. Târgul Neamț.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati