Poliția Locală Sector 6, acțiuni în vederea respectării ordinii şi liniştii publice

0
223

În perioada 04.10.2021 – 10.10.2021, poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 au desfășurat acțiuni punctuale, cu preponderență la sfârșit de săptămână, în zonele predispuse adunărilor de persoane care consumă alcool până la ore târzii în apropierea locuinţelor și depistării celor care încalcă în mod repetat prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cu modificările și completările ulterioare.

Au fost legitimate 315 persoane și au aplicat 40 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 9.800 de lei dintre care două avertismente. Acțiunile au vizat mai multe zone din sector cum ar fi: Giulești, Ghencea, Crângași, Regie, Bld. Timișoara și Cartierul Brâncuși.

Astfel de acţiuni au caracter permanent, pentru protejarea membrilor comunității împotriva faptelor antisociale, asigurarea şi menţinerea ordinii și liniștii publice, precum şi pentru creşterea gradului de siguranţă civică pe raza sectorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.