Poliția Locală Sector 6, amenzi de aproape 30.000 de lei pentru nerespectarea ordinii şi liniştii publice

0
416

În perioada 14-20 iunie, poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 Sectorului 6 au desfășurat activități în conformitate cu principala atribuție din Legea 155/2010 a Poliției Locale de asigurare a ordinii și liniștii publice pe raza administrativ teritorială a Sectorului 6.

Astfel, s-a acționat pentru identificarea grupurilor de persoane care consumă alcool până la ore târzii în zonele limitrofe locuinţelor și depistării persoanelor care încalcă în mod repetat prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice cu modificările și completările ulterioare.

Cu această ocazie au fost legitimate 401 persoane, identificate 10 persoane fără domiciliu şi aplicate 80 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 29.400 de lei dintre care patru avertismente. Acțiunile au vizat mai multe zone din sector cum ar fi: Crângași, Regie, Ghencea și Cartierul Brâncuși.

În cazul persoanelor fără domiciliu sunt aplicate măsuri de identificare şi de conducere la centrele special amenajate de pe raza Sectorului 6 solicitându-se în acest sens  și sprijinul reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 în vederea acordării unor eventuale servicii sociale adecvate situaţiei cu care aceste persoane se confruntă în prezent, în măsura în care acestea îşi oferă consimţământul de a beneficia de măsurile de protecţie socială conferite de legislaţia în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.