Poliția Locală Sector 6, amenzi de peste 130.000 de lei pentru comerț ilicit și nerespectarea ordinii și a curățeniei

Polițiștii locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 au aplicat în luna iunilie o serie de amenzi persoanelor care nu păstrează curățenia trotuarelor, arterelor de circulatie, a parcurilor, locurilor de joacă pentru copii, pieţelor şi a altor locuri publice.

Au fost legitimate 1.588 de persoane și au fost aplicate 373 de sancțiuni contravenționale, fiind confiscate bunuri comercializate ilegal. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 132.200 lei, iar suma bunurilor confiscate se ridică la 4877 lei.

  • Tot în luna iulie au fost aplicate sancţiuni contravenţionale posesorilor animalelor de companie care, în timpul plimbărilor pe domeniul public, n-au deţinut asupra lor materialele necesare (făraş, mătură, pungă) pentru curăţarea dejecţiilor provenite de la acestea, au permis accesul animalelor de companie pe spaţiile verzi în parcuri, grădini publice, în spaţiile de joacă amenajate pentru copii. Cei care nu se conformează riscă să fie sancţionaţi contravenţional cu amenzi cuprinse între 200 lei şi 500 lei.

De asemenea, tot în această perioadă, poliţiştii locali au desfăşurat acţiuni în vederea respectării ordinii şi liniştii publice, identificării grupurilor de persoane careconsumă alcool până la ore târzii, în zonele limitrofe locuinţelor.

Astfel, au fost legitimate 1.637 persoane, identificate 63 persoane fără domiciliu şi aplicate 568 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 77750 lei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati