Poliția Locală Sector 6 i-a amendat pe șoferii care au parcat pe spațiul verde din Ghencea

Poliția Locală Sector 6 i-a amendat pe șoferii care au staționat pe spațiul verde din Ghencea, cu ocazia inaugurării noului stadion Steaua.

Direcția Generală de Poliție Locală Sector 6 a organizat o acțiune fulger cu efective mărite (30 de polițiști locali) care au identificat și sancționat contravențional cu amenzi în valoare de 46.500 de lei pe 48 de conducători auto.

Pentru șapte autovehicule au fost întocmite scrisori de informare pentru identificarea utilizatorilor și sancționarea acestora.

”Ieri, 07.07.2021, a fost o zi specială în Cartierul Ghencea. Noul stadion Steaua a fost inaugurat. Începând cu orele 19.00, s-a jucat meciul inaugural dintre echipele C.S.A. Steaua și OFK Belgrad la care au participat peste 10.000 de suporteri. Șoferii a 55 de autoturisme, din comoditate sau rea credință, și-au parcat autovehiculele pe spațiile verzi din apropierea stadionului, spații ce au fost amenajate de curând de către autoritatea locală.”, potrivit unui comunicat de presă.

Pentru a descuraja astfel de fapte, Direcția Generală de Poliție Locală Sector 6 a organizat o acțiune fulger cu efective mărite (30 de polițiști locali) care au identificat și sancționat contravențional cu amenzi în valoare de 46.500 de lei pe 48 de conducători auto care au încălcat prevederile H.C.L. Sector 6 nr. 222/2016 privind staționarea vehiculelor și remorcilor pe spațiile verzi aparținând domeniului public sau privat al Municipiului București de pe raza Sectorului 6.

Pentru șapte autovehicule au fost întocmite scrisori de informare pentru identificarea utilizatorilor și sancționarea acestora.

Ciucu: Am trimis Poliţia Locală să-i amendeze pe aceia care au parcat pe spațiul verde din Ghencea

Aceste acțiuni se vor desfășura ori de câte ori situația din teren o va impune.

“Este un mare avantaj că avem stadionul Steaua în Sectorul 6 și voi sprijini CSA Steaua să aibă o bună legătură cu cluburile sportive din Sectorul 6 și să facă parte din comunitate, să organizam evenimente sportive și non-sportive împreună. Am răspuns imediat solicitării clubului și Primăria Sectorului 6 a amenajat în regim de urgență (doar temporar acum, revenim cu un proiect de amenajare permanentă) suprafața din fata stadionului.

Am trimis Poliţia Locală să-i identifice și să-i amendeze pe aceia care au parcat pe spațiul verde din Ghencea și își bat joc de banii dumneavoastră și de munca noastră. Le vom imputa inclusiv costurile!”, a precizat primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati