Poliția Locală Sectorul 6 a aplanat un conflict între cinci bărbați. Indivizii aveau un pistol cu încărcător tip airsoft

Miercuri, în jurul orelor 00:30, poliţiştii locali aflaţi în exercitarea atribuțiilor de serviciu acționând pentru verificarea respectării măsurilor dispuse în contextul pandemiei COVID-19, pe Str. Azurului au fost sesizați de un cetățean cu privire la faptul că în spatele unui bloc din apropiere are loc o altercație între mai multe persoane fiind folosită și o armă de foc.

Polițiștii locali s-au deplasat la fața locului și au depistat cinci persoane de sex masculin aflate lângă două autovehicule. La vederea agenților persoanele în cauză au devenit agitate și au comunicat polițiștilor că pe fondul unor neîntelegeri financiare a avut loc o ceartă.

Polițiștii locali au procedat la legitimarea și identificarea persoanelor implicate în incident fiind solicitat și un echipaj al Secției 21 Poliție.

În scurt timp, la fața locului s-a prezentat echipajul M.A.I. care la controlul efectuat în cele două autovehicule a găsit un pistol cu încărcător tip airsoft.

După întocmirea actelor procedurale cele cinci persoane au fost predate lucrătorilor Secției 21 Poliție pentru continuarea cercetărilor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati