Poliţiştii antidrog Ilfov au descoperit peste 100 de plante de canabis

0
348
foto politia romana

Poliţiştii antidrog Ilfov au descoperit, în urma unei percheziţii, 110 plante de canabis, mai multe fragmente vegetale inflorescenţe de canabis, grindere şi cântare electronice în locuinţa unui bărbat din localitatea ilfoveană Sinteşti.

Polițiștii Serviciului de Combaterea Criminalității Organizate Ilfov, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au efectuat cercetări, într-un dosar penal, privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Din cercetările efectuate a reieșit că, pe parcursul anului 2023, un bărbat ar fi înființat și întreținut o cultură indoor de canabis, destinată comercializării.

În urma unei percheziției domiciliare, efectuate la locuința acestuia, în localitatea Sintești, județul Ilfov, au fost descoperite și ridicate 110 plante de canabis (86 de plante verzi și 24 de plante semiuscate), mai multe fragmente vegetale (inflorescențe de canabis), grindere și cântare electronice.

La data de 14 noiembrie 2023, procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au dispus reținerea, bărbatului bănuit, pentru 24 de ore.

În cursul zilei de 15 noiembrie 2023, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București cu propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile, a acestuia.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.