Polițiștii au deschis dosar penal după vandalizarea unui loc de joacă din Sectorul 6

0
251
Foto: Facebook / Primaria Sectorului 6

Polițiștii au deschis dosar penal după vandalizarea unui loc de joacă din Sectorul 6, au anunțat autoritățile marți. Este vorba de spațiul de joacă din cartierul Militari, de pe Strada Estacadei, nr. 15.

Spațiul fusese amenajat recent de primărie și a fost vandalizat luni seară.

”Tartanul a fost tăiat, unele aparate au fost puse la pământ, iar toboganele și restul echipamentelor au fost mâzgălite. Le-am amenajat cu drag pentru copii, dar, din păcate, tot ce este frumos nu rezistă. Colegii de la ADPDU Sector 6 vor avea grijă să repare și să curețe. Dar nu asta este comunitatea în care dorim să trăim cei mai mulți dintre noi.

Dacă asistați la asemenea acte de vandalism, nu treceți nepăsători. Sunați la 021.9546-Dispeceratul Poliției Locale. 3.000 de camere de luat vederi vor împânzi #Sectorul6. Mai e puțin! Cum arăta locul de joacă imediat după reamenajare și în hal este acum👇”, a fost mesajul Primăriei Sectorului 6.

”În data de 20 decembrie 2022, polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Secția 21 Poliție, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că mai multe elemente ale unui loc de joacă din Sectorul 6, prezentau urme de distrugere”, a transmis Poliția București.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă din cadrul secției, și au fost demarate investigațiile în vederea identificării persoanelor implicate și luarea măsurilor legale.

Se efectuează cercetări de către Secția 21 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.