Polițiștii au prins în flagrant doi bărbați care ar fi vrut să intre ilegal într-un apartament

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins, vineri, în flagrant delict, doi bărbaţi care ar fi încercat să pătrundă într-un apartament din sectorul 4.

Vineri, în jurul orelor 11:40, după ce au fost sesizaţi prin apel 112, poliţişti din cadrul Secţiei 14 i-au prins şi reţinut pe doi bărbaţi cu vârste de 54 de ani şi respectiv 57 de ani, imediat după ce ar fi încercat să pătrundă într-o locuinţă.

Persoanele bănuite ar fi încercat, să pătrundă în apartamentul în cauză, prin folosirea de chei potrivite, fiind surprinşi de proprietarul apartamentului, care după ce a auzit zgomote la uşă şi s-a uitat pe vizor şi a sunat la 112.

Poliţiştii sosiţi de îndata i-au depistat pe cei doi, iar în urma controlului corporal, au găsit asupra lor mai multe chei dar şi instrumente artizanale special confecţionate pentru forţarea sistemelor de asigurare a uşilor.

Pe numele celor doi, poliţiştii au întocmit un dosar penal, aceştia fiind reţinuţi pentru 24 de ore, iar astăzi urmează a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati