Poliţiştii Capitalei au depistat trei bărbaţi urmăriţi naţional pentru trafic de droguri, trafic de minori și proxenetism

0
77
Foto: Pixabay

Trei bărbaţi urmăriţi naţional pentru comiterea de infracţiuni au fost depistaţi de poliţişti la adrese din Bucureşti şi Constanţa, fiind încarceraţi.

”La o adresă din Sectorul 3, a fost depistat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, împotriva căruia, la data de 17 ianuarie 2024, Tribunalul Bucureşti a emis un mandat de executare a pedepsei, fiind condamnat la 5 ani şi 4 luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat şi trafic de droguri”, anunţă Poliţia Capitalei.

Sursa citată a mai transmis, de asemenea, că un bărbat de 53 de ani a fost depistat la o altă adresă din Capitală, pe numele acestuia fiind emis, de către Tribunalul Constanţa, la data de 17 ianuarie 2024, un mandat de arestare preventivă.

”Cel în cauză este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de minori şi exploatarea cerşetoriei”, mai anunţă poliţiştii.

De asemenea, întrucât existau date şi indicii că un alt bărbat urmărit s-ar ascunde într-o localitate din judeţul Constanţa, poliţiştii Capitalei au întreprins o serie de activiţăti investigativ-operative, acesta fiind depistat într-o clădire aflată în construcţie.

”La nivelul Serviciul de Investigaţii Criminale, se afla în lucru mandatul de executare a pedepsei închisorii, emis la data de 20 noiembrie 2023, de către Judecătoria Sectorului 6, împotriva bărbatului în vârstă de 43 de ani, acesta fiind condamnat la 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

În cea din urmă situaţie, acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Cei trei bărbaţi au fost încarceraţi într-un penitenciar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.