Polițiștii Capitalei au prins în flagrant un tânăr – fura bani de la oameni în vârstă

Ieri, 5 august a.c., poliţisti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins  în flagrant un tânăr în vârstă de 23 de ani, imediat după săvârşirea unei infracţiuni de furt, pe raza sectorului 1.

  • Conform unui comunicat al DGPMB remis newsbucuresti.ro, la data menţionată, în jurul orei 13.00, poliţişti din cadrul Brigăzii de Poliţie pentru Transport Public, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu,  au observat un bărbat cunoscut cu preocupări de natură infracţională care, prin comportamentul afişat, le-a atras atenţia.

Conform aceleiași surse, s-a procedat la supravegherea acestuia,  în jurul orei 11.30, tânărul fiind prins în flagrant, imediat după ce a sustras un plic din buzunarul unui bărbat, în timp ce se aflau pe scările de acces  ale unei staţii de metrou de pe raza sectorului 1.

Bănuitul a fost condus la sediul subunităţii pentru audieri, iar în urma probatoriului administrat, în sarcina acestuia s-a stabilit că ar mai fi comis şi alte infracţiuni:

– Luni, 22 iulie a.c., în jurul orei 17.00, bărbatul ar fi sustras două genţi dintr-un magazin de pe raza sectorului 1.

– A doua zi, în jurul orei 15.30, în timp se afla în incinta unui complex comercial de pe raza sectorului 2, ar fi sustras unui bărbat de 81 de ani, un portofel ce conținea acte personale și o sumă de bani.

– La data de 04 august a.c., în jurul orei 09.00, ar fi sustras din geanta unei femei în vârstă de 73 de ani, un portofel ce conținea acte personale și o sumă de bani, în timp se aflau în incinta unei  biserici.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, cu bărbatul în stare de reţinere, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar.

Sursa: DGPMB

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati