Polițiștii Capitalei au recuperat bunuri în valoare de 70.000 de lei, furate dintr-o dubă parcată într-un centru comercial

Pe pagina sa de Facebook, Poliția Capitalei a subliniat că „una dintre cele mai mari satisfacții este să vezi cum zâmbetul revine pe fața unei persoane”. Această afirmație a fost confirmată recent, când un bărbat a reușit să-și recupereze bunuri în valoare de 70.000 de lei, furate dintr-o dubă parcată într-un centru comercial.

După ce a descoperit furtul, bărbatul a solicitat sprijinul poliției, iar echipa de investigații a acționat rapid pentru a identifica făptuitorii și a recupera bunurile.

Acest gest al polițiștilor nu doar că a readus bucuria în viața victimei, ci a subliniat și importanța colaborării între comunitate și forțele de ordine în lupta împotriva criminalității, arată sursa citată.

”Astfel, echipa formată din Daniel, Rareș și Gabriel a preluat cazul, iar munca lor a fost deosebit de dificilă, implicând săptămâni întregi de investigații și audieri.

Cu perseverență, au reușit să identifice făptuitorii, să recupereze bunurile și să le restituie proprietarului, care își pierduse orice speranță, completează sursa citată.

  • Bucuria și recunoștința pe care a simțit-o bărbatul la recuperarea prejudiciului sunt de neprețuit, iar echipa de polițiști merită toate felicitările. Suntem mândri de voi!”, transmite Poliția Capitalei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati