Poliţiştii de la Imigrări au descoperit în București doi nepalezi cărora le-a expirat perioada de şedere

0
402
politia-imigrari

Poliţiştii de imigrări din cadrul Direcţiei pentru Imigrări a Municipiului Bucureşti – Serviciul Depistări şi Combaterea Şederii şi Muncii Ilegale a Străinilor au depistat doi cetăţeni din Nepal care nu au părăsit teritoriul României la expirarea perioadei legale de şedere şi nu au respectat scopul declarat.

Pe numele acestora au fost emise decizii de returnare prin care sunt obligaţi să părăsească ţara în termen de 15 zile.

Poliţiştii de imigrări din cadrul Direcţiei pentru Imigrări a Municipiului Bucureşti – Serviciul Depistări şi Combaterea Şederii şi Muncii Ilegale a Străinilor au desfăşurat săptămâna trecută, o acţiune pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.

Astfel, în cadrul activităţilor întreprinse, poliţiştii de imigrări au depistat o femeie şi un bărbat din Nepal, cu vârste cuprinse între 26 şi 32 de ani, care desfăşurau activităţi lucrative fără forme legale la o societate comercială din municipiul Bucureşti.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că cetăţenii străini au intrat legal în România, însă nu au respectat scopul declarat şi nu au părăsit teritoriul ţării noastre la expirarea dreptului de şedere.

Poliţiştii de imigrări au emis pe numele acestora decizii de returnare, prin care sunt obligaţi să părăsească ţara noastră în termen de 15 zile, în conformitate cu prevederile OUG 194/2002 privind regimul străinilor în România, iar faţă de reprezentanţii societăţii comerciale angajatoare vor fi dispuse măsuri legale conform prevederilor OG 25/2014 privind încadrarea în muncă şi detaşarea străinilor pe teritoriul României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.