Polițiștii din Capitală, controale în zona unei piețe din Sectorul 5

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, au desfăşurat, marți, o acţiune în zona unei pieţe din Sectorul 5, pentru asigurarea unui climat de siguranţă publică. În urma acţiunii organizate de poliţişti din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, cu sprijinul poliţiştilor de la secțiile 17, 18, 19 şi 24, s-au întocmit patru dosare penale pentru infracţiuni de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Tot în cadrul acţiunii au fost aplicate 16 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 175.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 12 /1990, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite. De asemenea, poliţiştii au verificat 16 societăţi comerciale şi au legitimat 28 de persoane.

Acţiunea a beneficiat şi de sprijinul specialiştilor din cadrul Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Bucureşti şi al Poliţiei Locale Sector 5- Serviciul Ordine Publică.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati