Polițiștii locali din Sectorul 5 au intensificat controalele pentru verificarea respectării normelor anti-Covid

Polițiștii locali din Sectorul 5 au intensificat activitățile de verificare a modului în care se respectă măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în contextul numărului mare de cazuri de infectare cu noul coronavirus înregistrate în ultima perioadă în București.

Verificările au vizat în special zonele defavorizate din Sectorul 5, principalul scop al acestora fiind cel de a preveni o creștere a numărului de cazuri, prin nerespectarea măsurilor impuse de autorități.

În acest sens, polițiștii locali le-au oferit măști de protecție celor care nu aveau, cu mențiunea că la următoarea abatere se va trece la sancțiuni.

Unde nu s-a găsit înțelegere și au fost depistate abateri grave, polițiștii au aplicat amenzi. Mai exact, 4 sancțiuni în cuantum de 2.000 de lei.

Acțiunile polițiștilor locali Sector 5 continuă și în perioada următoare. Autoritățile locale le recomandă tuturor locuitorilor din Sectorul 5 să respecte normele legale în vigoare privind pandemia de COVID-19.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati