Poliţiştii locali din Sectorul 6 au aplicat, în octombrie, peste 500 de amenzi pentru comerţ ilegal şi consum de alcool în public

Poliţiştii locali din Sectorul 6 au aplicat, în octombrie, peste 500 de amenzi în valoare de circa 500.000 de lei pentru comerţ ilegal şi consum de alcool în public, potrivit autorităţii locale.

„În luna octombrie, poliţiştii locali ai Sectorului 6 au intensificat controalele pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, precum şi pentru combaterea comerţului ambulant neautorizat. Au fost desfăşurate acţiuni de identificare a grupurilor de persoane care consumă alcool în zonele limitrofe locuinţelor.

Astfel, au fost legitimate 1.469 de persoane, 8 primind avertisment, iar alte 170, sancţiuni contravenţionale în valoare de 59.400 de lei. Pe linia combaterii comerţului ambulant neautorizat, au fost legitimate 521 de persoane şi aplicate 363 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 439.500 lei”, a informat Primăria Sector 6, joi, într-un mesaj publicat pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati