Poluare EXTREMĂ în București / Gabriela Firea se întreabă ”cine ne omoară mai tare decât coronavirusul”: Mai avem Garda de Mediu?

Capitala se confruntă din nou cu un nivel ridicat de poluare, deși bucureștenii sunt obligați să stea în case. Primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, se întreabă cine ”ne omoară” mai tare decât coronavirusul și dacă mai există Garda de Mediu. ”Mai avem ministru al mediului?”

”Poluare extremă în București! Trafic nu e, șantierele sunt închise, nu mai e Lăsatul Secului când se ard prin curți diferite deșeuri.. deci, ce e? Cine ne omoară mai tare decât coronavirusul?”, a scris Gabriela Firea pe pagina de Facebook.

poluare bucurestiTotodată, edilul Capitalei întreabă dacă mai avem Garda de Mediu și un ministru al mediului.

” Și nu, nu, nu inversiunea termică existentă produce poluare! Din cauza acestui fenomen nu se pot dispersa pulberile în suspensie. Arde iar vreun CET “puțină” păcură, să scape de ea? Și de noi??”, mai spune primarul PMB.

Aceasta atenționează că softul celor 6 aparate de măsurare a calității aerului, ale Agenției de Mediu, din subordinea Ministerului Mediului, poate indica exact ce tip de poluare este. ”Dacă se dorește…Dacă există respect față de cetățeni.”

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati