Ponta: Ciucă nu s-a pus singur șef la PNL și premier. Va face altceva dacă i se va da alt ordin

Victor Ponta consideră că Nicolae Ciucă a ajuns la ordin în pozițiile de președinte al PNL și prim-ministru al țării. „Dacă i se va da ordin să facă altceva, va face altceva”, a spus fostul prim-ministru social-democrat, miercuri, pe B1 TV, la „Sub semnul întrebării” cu Robert Turcescu.

Victor Ponta, pe B1 TV, despre Nicolae Ciucă: „Dacă i se va da ordin să facă altceva, va face altceva”

Întrebat dacă nu îi este clar că Nicolae Ciucă nu înțelege problemele pe care trebuie să le gestioneze, discuția fiind despre situația din energie, Victor Ponta a declarat: „Eu am înțeles și voiam să spun apropo de prezentarea ta de la început că ai fost un pic nedrept cu domnia sa. Domnul Ciucă este un militar disciplinat, ordonat, se pricepe la Armată, eu l-am propus șeful Statului Major”.

„Nu s-a pus singur, ci ordinul – ordin, `de astăzi ești șef la PNL`, ăia de la PNL au zis, `am înțeles să trăiți!`, `de astăzi ești prim-ministru` – l-a primit de la altcineva. Eu cred că ne supărăm degeaba pe domnul Ciucă, face ce poate, dar tu dacă 40 de ani erai în Armată, te pricepeai la megawați și la bugete? Ăștia-s oamenii… faptul că a fost trimis într-o misiune imposibilă, cum să vă spun, nu e vina lui, el execută ordinul. Dacă i se va da ordin să facă altceva, va face altceva”, a continuat fostul premier.

„Faptul că noi am ajuns în România ca cineva care n-a candidat… tu, țin minte, în 2012, ne-am luptat politic că USL spunea, domne`, dacă iese USL, îl punem pe Ponta, și tu ziceai, Ponta nu e bun, dar la domnul Ciucă n-a zis nimeni că va fi domnul Ciucă și n-a zis nimeni că nu e bun domnul Ciucă, adică n-am avut ocazia, apropo de democrație. Domne`, dar nu mai trebuie să mai avem democrație în Europa, ca să restabilim democrația în Ucraina, trebuie să suferim ca să bată Ucraina. La un moment dat, chestia asta e frustrantă, trebuie să recunoaștem”, a mai spus Victor Ponta

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati