Ponta: Să se dea ordinul de izolare cât mai repede/Este bine și normal să stam în casă, în contextul epidemiei de coronavirus

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat vineri că ordinul de izolare a populaţiei la domiciliu trebuie să fie dat cât mai rapid, afirmând iar Guvernul trebuie să ia măsuri pentru scuti populația de plata taxelor, a ratelor și a facturilor la utilități, dar și pentru a proteja angajații din domeniile în care activitatea nu poate fi întreruptă.

„(…) e bine să se dea acel ordin cât mai repede. Cred că este bine şi este normal să stăm acasă în această perioadă. (…) trebuie să ştiu că, prin lege, prin ordonanţă de urgenţă, nu-mi taie nimeni lumina şi gazele, nu-mi ia nimeni casa şi maşina – banca, nu trebuie să plătesc penalităţi la ANAF pentru taxe. Aceste lucruri trebuie făcute înainte de a se da decizia de izolare, pentru că altfel fugim din casă să plătim ratele, facturile, taxele şi impozitele”, a declarat liderul Pro România, Victor Ponta, pe Facebook.

Victor Ponta a afirmat că Guvernul trebuie să ofere echipament de protecție și dezinfectant pentru toți cei care trebuie să iasă din casă: ”personalul medical, poliţişti, pompieri, transportatori, cei care ne vând alimentele”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati