Posesorii de carduri Revolut din România au trecut la Revolut Bank de la 1 iulie

0
446
sursa foto: www.flickr.com

Revolut a anunțat, vineri, printr-un mesaj electronic, că „toți clienții Revolut Payments UAB vor deveni clienți ai Revolut Bank UAB, începând cu data de 1 iulie 2022”. IBAN-ul rămâne acelaşi, la fel şi drepturile şi obligaţiile clientului, spune sursa citată.

„Pe data de 1 iulie, entitățile noastre europene vor fuziona și, ca urmare, toți clienții Revolut Payments UAB vor deveni clienți ai Revolut Bank UAB. De ce are loc fuziunea? De curând, ne-a fost prelungită licența bancară europeană, permițându-ne astfel să oferim servicii de plăți și de acceptare a depozitelor prin intermediul Revolut Bank UAB. Ca să putem continua să le oferim clienților noștri produse noi și interesante, fuzionăm Revolut Payments UAB cu Revolut Bank UAB”, arată un mesaj electronic transmis de Revolut clienţilor săi din România, scrie economedia.ro.

Concret, conturile care țin de Revolut Payments UAB vor fi transferate la Revolut Bank UAB și vor deveni conturi curene. IBAN-ul clientului va rămâne același.

„Poți folosi contul curent să faci plăți sau să-ți ții banii, așa ca până acum. Fondurile din contul curent și, dacă e cazul, din contul de tip depozit la vedere (în limita sumei de 100.000 €) vor fi protejate de Schema de garantare a depozitelor(nr: din Lituania). Dacă folosești alte servicii sau produse oferite de Revolut Payments UAB (excluzând asigurarea), acestea vor fi furnizate de Revolut Bank UAB începând de la data de 1 iulie 2022”, arată în continuare informarea Revolut.

Schimbarea este globală și singura opțiune pentru a evita aderarea la bancă este renunțarea completă la serviciile Revolut.

Revolut şi-a lansat propria bancă în România la 1 martie 2021.

Revolut este o aplicaţie financiară lansată în 2015, în Marea Britanie, cu servicii de transfer de bani şi schimb valutar. În prezent, peste 18 milioane de clienţi din lume, din care peste 1,7 milioane din România, folosesc serviciile Revolut pentru a realiza peste 150 de milioane de tranzacţii pe lună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.