Posibilă sinucidere în Ilfov: Un cetățean nepalez a fost găsit mort, cu o sfoară în jurul gâtului

Poliția din Ilfov a deschis o anchetă după ce, luni, un cetățean nepalez în vârstă de 25 de ani a fost găsit mort în comuna Dragomirești Vale din județul Ilfov. Potrivit primelor informații din anchetă, acesta s-ar fi sinucis. Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov.

O persoană l-a găsit pe bărbatul în vârstă de 25 de ani decedat și a sunat imediat la 112. Imediat a fost sesizată poliția.

Bărbatul avea o sfoară în jurul gâtului

„Polițiștii Orașului Chitila au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în comuna Dragomirești Vale, un bărbat, a fost găsit fără suflare, având o sfoară împrejurul gâtului. La fața locului s-au deplasat polițiștii Orașului Chitila, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

În urma verificărilor au identificat persoana, în cauză fiind vorba despre un bărbat, cetățean nepalez, în vârstă de 25 de ani”, a transmis IPJ Ilfov.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical care a declarat decesul persoanei respective, precum și medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea de activități din competență.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, care continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

S-a deschis, de asemena, dosar penal pentru ucidere din culpă, susține sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati