Poşta Română, parteneriat cu Auchan pentru vânzarea de produse în oficiile poştale

Auchan Retail România şi Poşta Română au încheiat un parteneriat pentru vânzarea de produse alimentare şi nealimentare în incinta oficiilor poştale din ţară. Proiectul debutează cu o etapă pilot în 4 oficii poştale din Piteşti. Inaugurarea a avut loc vineri, în prezenţa directorilor generali ai celor două companii.

Gama selecţionată şi pusă la dispoziţie „by Auchan” este formată din aproximativ 150 de produse şi este expusă pe o suprafaţă de vânzare de 10-12 m2 în incinta oficiilor poştale. Clienţii vor putea găsi aici produse de băcănie, dulciuri, băuturi, snacks-uri, dar şi o selecţie de articole nealimentare.

„După parteneriatul inovator pe care l-am început alături de Petrom, suntem bucuroşi să dăm curs unei noi provocări de business şi să aducem, în premieră, produsele unui specialist alimentar în oficiile liderului serviciilor poştale din România, Poşta Română. Construim împreună acest proiect prin care ne propunem să servim şi mai bine locuitorii, cu produse şi servicii adaptate. În cadrul etapei pilot vom testa şi evalua o selecţie de gamă de ultra-proximitate adaptată specificului oficiilor poştale. Mulţumesc partenerilor noştri şi sunt convins că împreună facem un pas către viitor pentru ambele companii”, a declarat Ionuţ Ardeleanu, Director General Auchan Retail România.

„Ne-am dorit foarte mult să încheiem acest parteneriat cu Auchan, unul dintre cei mai importanţi retaileri de pe piaţa europeană. Prin acest proiect deschidem o nouă perspectivă asupra pieţei, prin diversificarea plajei de servicii oferite clienţilor în oficiile poştale. În acelaşi spaţiu în care aceştia vor accesa serviciile noastre clasice, de astăzi, vor beneficia de o ofertă bogată de produse alimentare şi nealimentare din portofoliul partenerului nostru, ceea ce va avea un efect pozitiv pentru consumatorii care îşi doresc să poată rezolva lucrurile repede şi uşor”, a spus Valentin Ştefan, Directorul General al Companiei Naţionale Poşta Română.

În funcţie de gradul de satisfacţie înregistrat în rândul clienţilor în urma etapei pilot, cele două companii îşi propun o extindere la scară largă a proiectului care să acopere, treptat, cât mai multe oficii poştale din România.

Prin acest proiect, Auchan şi Poşta Română continuă colaborarea demarată în 2020. Primul parteneriat a constat în servicii de livrare la domiciliu, la nivel naţional, pentru comenzile plasate în magazinul online auchan.ro prin serviciul StaiAcasă Plus, soluţia de livrare door-to-door dedicată distribuţiei rapide oferită de Poşta Română.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati