Poșta Română scoate la închiriat, în Capitală, 18 spații comerciale ”pentru amenajarea de birouri sau derularea micilor afaceri”

0
227
Compania Națională Poșta Română a scos la închiriat în luna septembrie 425 de spații comerciale și terenuri în București și în fiecare județ al țării. În Capitală sunt scoase la închiriere 18 spații.

Potrivit unui anunț al companiei, aceste spații sunt ”numai bune pentru amenajarea de birouri sau derularea micilor afaceri”.

În București sunt scoase la închiriere 18 spații, cele mai multe dintre ele în sectorul 2 (6).

Unele dintre ele se află și în zona centrală – strada Jean Louis Calderon, nr.6, b-dul M. Kogălniceanu 3, b-dul Libertății, nr.6 sau b-dul Pache Protopopescu nr. 15, notează economica.net.

Ca suprafață, cel mai mare spațiu din București la care compania vrea să renunțe are 288,87 metri pătrați, respectiv Oficiul Poștal 3 din șos.Pantelimon nr. 255, Bloc 43, următoarele fiind cel de 198,45 metri pătrați din OP Business 41 pe strada G-ral Barbu Vlădoianu nr.2 și cel de 147,92 metri pătrați din Calea Moșilor, nr.314.

Invers, cel mai mic spațiu pentru care Poșta Română așteaptă oferte de închiriere are 44,98 metri pătrați și se află la adresa din b-dul M. Kogălniceanu.

Restul de 407 de spații disponibile se află în toate cele 41 de județele ale țării, o parte dintre acestea fiind terenuri, arată sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.