Poştaşii oferă cadou 500 de cărţi de la Editura Litera, de Ziua Naţională a Lecturii

Surpriză pentru clienţii Poştei Române care urmează să primească, miercuri, un colet. Agenţii curieri care livrează pachetele în Bucureşti şi Ilfov sosesc şi cu un cadou de la Editura Litera: o carte pentru primii 500 de clienţi.

Poşta Română în parteneriat cu Fundaţia Poşta Română şi Editura Litera celebrează Ziua Naţională a Lecturii pentru al doilea an consecutiv. Ai comandat un colet cu livrare prin Poşta Română, care soseşte astăzi? Agenţii curieri ai Prioripost, divizia de curierat a Poştei Române devin, pentru o zi, „curierii culturii” şi îţi aduc, alături de coletul tău, o carte cadou din portofoliul Editurii Litera, din colecţia „Carte pentru toţi”.

Lansată în 2022, în parteneriat cu Editura Litera, campania „Curierii culturii – citeşte şi dă mai departe!” a avut succes în rândul clienţilor Poştei Române, care s-au arătat încântaţi să primească volume surpriză direct la uşă.

Campania urmăreşte să încurajeze lectura în rândul românilor, indiferent de vârstă, şi îndeamnă ca volumele, odată citite, să fie date mai departe, astfel încât să ajungă la cât mai mulţi cititori.

Ziua Naţională a Lecturii a fost promulgată în ianuarie 2022, la propunerea lui Sebastian Burduja, actual ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării.

„Este al doilea an în care sărbătorim Ziua Lecturii şi mă bucur că Poşta Română este din nou ambasador al lecturii. Mulţumesc tuturor curierilor culturii, care vor duce sute de cărţi în casele românilor şi în acest an, precum şi conducerii Poştei Române, pentru continuarea acestui demers. Sper ca românii să îşi regăsească dragostea pentru carte, astăzi şi în fiecare zi”, a declarat Sebastian Burduja.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati