Povestea Circului Metropolitan Bucureşti continuă şi în 2021. „Moş Crăciun vine la Circ” şi în luna ianuarie

Povestea Circului Metropolitan Bucureşti continuă şi în 2021, momentan doar în mediul online. 

„Moş Crăciun vine la Circ” este primul spectacol online realizat de Circul Metropolitan Bucureşti. Evenimentul dă prilejul artiştilor Circului să fie din nou aproape, chiar dacă în acest mod aparte, de publicul lor, oferindu-le bucurie, strălucire şi frumuseţe.

”Până vom avea posibilitatea să ne reîntâlnim în Sala de Spectacole, vă aşteptăm până pe data de 10 ianuarie 2021 să vedeţi sau să revedeţi spectacolul nostru „Moş Crăciun vine la Circ” – care este disponibil online în orice moment prin simpla achiziţie a unui bilet de pe site-ul www.entertix.ro.

Am prelungit perioada de difuzare a acestui spectacol deoarece ne-am gândit şi la ortodocşii de rit vechi care în această perioadă sunt în pregătiri frenetice pentru sărbătorile de iarnă. Aceştia sărbătoresc pe data de 7 ianuarie 2021 Crăciunul”, potrivit Agerpres.

Într-o iarnă atipică, pe alei încă verzi şi lipsite de zăpadă, într-o frumoasă trăsură trasă de un minunat cal negru, îşi face apariţia la Circul Metropolitan Moş Crăciun. Îi găseşte pe artişti repetând deşi, în această perioadă, spectacolele cu public nu se pot ţine. Sunt fericiţi că au doi spectatori speciali şi decid ca lor să le dedice un minunat spectacol de acrobaţie, dresură, jonglerie realizate ca întotdeauna cu pasiune, măiestrie şi talent, pentru ca Moş Crăciun şi Doamna Crăciun să ducă mai departe, tuturor copiilor şi iubitorilor acestei arte, un spectacol ca un frumos vis de iarnă, care să le însoţească darurile. În lumina, culoarea şi frumuseţea specială a spectacolului, stă SPERANŢA, cu promisiunea că ei, artişti şi spectatori, se vor putea revedea curând, mai bucuroşi şi mai fericiţi ca niciodată de momentul reîntâlnirii.

Detalii regăsiţi pe pagina de facebook Circul Metropolitan Bucureşti sau pe site-ul www.circulmetropolitan.ro

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati