Prefectul Capitalei spune că avea semnale despre greva STB, dar Nicușor Dan nu i-a răspuns la telefon

Prefectul Capitalei, Alexandra Văcaru, spune că a încercat încă de miercuri seară să discute cu primarul general Nicuşor Dan despre greva de la STB, întrucât avea „semnale”, dar acesta nu i-a răspuns la telefon până joi dimineață. 

Ea a precizat că l-a sunat pe Nicuşor Dan de miercuri seara, pentru că avea semnale că va fi grevă a angajaţilor STB, însă acesta i-a răspuns abia joi, după ora 6,00.

În același timp, Alexandra Vacaru spune că i-a solicitat primarului general Nicuşor Dan, în cadrul unei întrevederi avute joi cu acesta, să menţină ordinea publică în contextul grevei angajaţilor STB.

Metrorex va suplimenta garniturile de tren între orele 16,00 şi 20,00

„În cursul dimineţii, (…) m-am deplasat la sediul Primăriei Generale şi am avut o discuţie cu primarul general, ridicându-i problema perturbării ordinii publice şi solicitându-i să intervină şi să efectueze toate demersurile pentru menţinerea unui climat de pace socială şi ordine publică la nivelul Capitalei”, a declarat Alexandra Vacaru, într-o conferinţă de presă desfăşurată la sediul Prefecturii.

Alexandra Vacaru a informat că Metrorex va suplimenta garniturile de tren între orele 16,00 şi 20,00.

„Au fost suplimentate efectivele de poliţişti şi cu Poliţie Locală pentru fluidizarea traficului şi au fost desfăşurate activităţi de informare din partea patrulelor de poliţişti şi jandarmi în staţiile de autobuz pentru a informa călătorii cu privire la suspendarea activităţii STB. Din partea Metrorex am avut susţinere şi mulţumesc conducerii pentru promptitudine, în sensul în care de aseară şi în cursul acestei dimineţi am menţinut legătura şi am pus la dispoziţia călătorilor întreaga flotă de trenuri”, a informat prefectul.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati