Prefectul Capitalei, vizită la Centrul pentru Refugiaţi de la Romexpo, alături de Reprezentantul Special pentru migraţie al Consiliului Europei

0
182

Prefectul Municipiului Bucureşti, Toni Greblă, a însoţit delegația condusă de Leyla Kayacik, Reprezentantul Special pentru migraţie şi refugiaţi al Secretarului General al Consiliului Europei, la Centrul de Servicii Integrate pentru Refugiaţi de la Romexpo, potrivit unui comunicat de presă.

Alături de reprezentanţi ai Ministerului Afacerilor Interne, Inspectoratului General pentru Imigrări şi United Nations High Commissioner for Refugees (UNHCR), Leyla Kayacik şi Prefectul Capitalei au efectuat o vizită de lucru la Centrul de la Romexpo.

Astfel, Leyla Kayacik a apreciat colaborarea dintre autorităţile române şi organizaţiile nonguvernamentale, care lucrează împreună pentru ajutorarea refugiaţilor din Ucraina şi pentru a le oferi acestora acces rapid la servicii esenţiale.

La rândul său, Prefectul Capitalei a mulţumit tuturor celor implicaţi în operaţionalizarea Centrului de la Romexpo şi a dat asigurări privind sprijinirea activităţii acestora în continuare de către autorităţile locale, mai precizează Prefectura Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.