Prefectul Rareș Hopincă: „La Piața Unirii va fi o decopertare totală pentru refacerea planșeului. Nu va fi un șantier ușor”

1
67

Rareș Hopincă, prefectul Capitalei, a declarat în emisiunea „Gândul Exclusiv” că Piața Unirii va fi decopertată pentru refacerea Planșeului.

  • Lucrările de consolidare a acestei structuri vor începe în 2025, iar Rareș Hopincă este de părere că șantierul nu va fi deloc unul ușor.

„Este foarte bine că începe consolidarea planșeului. Responsabilitateta cu privire la această lucrare este a Primăriei Municipiului București. Văzând că PMB nu poate să  implementeze un proiect de asemenea dimensiuni, primarul Sectorului 4 a solicitat preluarea în administrare a întregii zone și implementarea acestui proiect. Finanțarea pentru aceste lucrări se face de către Guvernul României prin programul Anghel Saligny”, a declarat Rareș Hopincă în emisiunea „Gândul Exclusiv”.

Prefect: „Este clar că vor fi foarte multe sesizări și plângeri din zonă”

Prefectul Capitalei mai susține că reabilitarea planșeului este o lucrare foarte dificilă.

„Inconveniențele în zonă vor fi reduse la minim. Se va lucra pe trei etape, astfel încât circulația să fie cât se poate de bine administrată, să se poată realiza acele devieri, astfel încât să se poată circula. Este clar că vor fi foarte multe sesizări și plângeri din zonă, nu va fi un șantier ușor, dar este o lucrare absolut necesară”, susține prefectul Capitalei.

Rareș Hopincă mai precizează că la Piața Unirii va fi o decopertare totală.

„La Piața Unirii va fi necesară o decopertare totală a planeșului, va fi necesară scoaterea grinizlor și înlocuirea acestora cu unele noi (…) lucrarea va avea garanție 100 de ani”, a conchis Rareș Hopincă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.