Pregătirea vaccinării anti COVID-19 – în linie dreaptă

0
67
sursa foto: Unsplash

O şedinţă a Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a avut loc luni, în care s-a analizat stadiul pregătirilor pentru recepţia şi distribuţia, în România, a primei tranşe de vaccinuri. Unul dintre aspectele importante a vizat informarea cetăţenilor şi crearea instrumentelor necesare care să acopere nevoia de informare, în toate etapele campaniei de vaccinare.

„Vaccinarea este un act medical, iar comunicarea oficială pe marginea acestui subiect esenţial ar trebui să fie marcată de echilibru, normalitate, de preocuparea pentru asigurarea unui mediu favorabil vaccinării, pentru respectarea siguranţei şi a dreptului la intimitate al beneficiarilor vaccinării”, a declarat cu acest prilej preşedintele CNCAV, col. dr. Valeriu Gheorghiţă.

Comitetul Naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19 este un organism interministerial, fără personalitate juridică, în subordinea directă a Secretariatului General al Guvernului şi coordonarea prim-ministrului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.