Pregătiri pentru primirea delegației conduse de premierul Ciucă la sediul Guvernului din Varșovia – VIDEO

Prim-Ministrul Nicolae Ciucă, vizită oficială la Varşovia pentru şedinţa comună a Guvernelor României şi Poloniei, împreună cu o delegație guvernamentală. 

Premierul este primit de premierul Republicii Polone, Mateusz Morawiecki, cu care va avea o întrevedere tete-à-tête.

Pregătiri pentru primirea delegației conduse de premierul Ciucă la sediul Guvernului din Varșovia – VIDEO

Guvernele României şi Poloniei se reunesc în şedinţă comună la Varşovia

Premierul Nicolae Ciucă a afirmat, miercuri, că reuniunea a fost planificată cu mult timp în urmă, având o relevanţă aparte pentru întărirea relaţiilor bilaterale dintre România şi Polonia şi pentru problematica de securitate în estul Europei, ca urmare a invaziei forţelor armate ruse în Ucraina.

Şeful Executivului de la Bucureşti va fi primit de premierul Republicii Polone, Mateusz Morawiecki, cu care va avea o întrevedere, urmată de întâlnirea în plen a celor două delegaţii şi ceremonia de semnare a documentelor bilaterale, la finalul căreia cei doi prim-miniştri vor susţine declaraţii comune de presă.

În contextul vizitei la Varşovia, premierul Nicolae Ciucă va fi primit şi de preşedintele Republicii Polone, Andrzej Duda, cu care are programată o întrevedere.

Potrivit programului anunţat de Executiv, în marja şedinţei comune, vor avea loc şi întrevederi bilaterale ale miniştrilor din cele două Guverne.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati