Preloved ediția 2, un pop-up event creat de Glamour, are loc pe 24 și 25 iunie, la Ghica House

Designeri, fashion editori, fotografi, artiști și dji își dau întâlnire la a doua ediție Preloved by Glamour, un pop-up event care promovează moda circulară. Evenimentul are loc pe 24 și 25 iunie, la Ghica House, strada Ion Ghica 13, în intervalul 12.00 – 19.00.

Vizitatorii vor putea cumpăra piese vintage și preloved din selecțiile special curatoriate pentru acest eveniment de Alesia Cîdă, Dotty Ballerina, Lorena Cocioni, Pink Bull Vintage, Ileana Sebe, Adriana Preda și Katian Velea, Megan Dominescu, Anca Dima, Claudia Ciotec, Ana Maria Dudu, Anda Zota și Ioana Chifu, Ioana Vasile, Gabriela Nicolae, Ina Borcea, Ioana Carp, Bogdan Driu, Veronica Nojac, cât și de editorii Glamour.

La Preloved, iubitorii de artă locală vor găsi și obiectele din ceramică Surrogate Selves, desenele Ancăi Dima, piesele tricotate de Megan Dominescu, colierele realizate de Ana Maria Dudu și vor putea face shopping pe muzică aleasă de Chlorys (techno, industrial, post-punk ș.a.) și de Claudia (hip hop, cheesy pop, punk, post punk, balearic).

Preloved găzduiește și o selecție de plante tropicale și rarități alese cu grijă de Plantropic – în cornerul green al evenimentului, cei doritori vor putea să cumpere plante, cât și să primească sfaturi despre îngrijirea lor.

Garment Collecting by H&M – aduci hainele folosite pentru a fi transformate în noi produse

Tot la Ghica House, pe toată perioada weekend-ului, va exista și programul Garment Collecting by H&M, partenerul Preloved, unde membrii brandului primesc vouchere în schimbul textilelor nedorite aduse la reciclat.

Un weekend întreg de shopping și discuții despre modă sustenabilă, artă locală și muzică excelentă, pe 24 și 25 iunie, la Ghica House, strada Ion Ghica 13. Biletele de intrare la Preloved costă 10 lei (gratuit pentru copiii sub 14 ani) și se pot achiziționa exclusiv de pe buy.glamour.ro/preloved (în avans sau la fața locului).

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati