Premieră în HoReCa. Turiștii care vor să se cazeze în hoteluri vor fi testați la intrare

În premieră pentru industria HoReCa, turiștii care vor să se cazeze în hoteluri vor fi testați la intrarea în unitățile de cazare.

Pentru a-și acoperi din pierderile provocate de pandemie, unii hotelierii au decis să apeleze la testarea rapidă pentru a crește nivelul de încredere al turiștilor și ca unitățile de cazare să poată fi ocupate în perioada sărbătorilor, potrivit Digi24.

Testele rapide sunt incluse în ofertele de cazare pentru Crăciun și Revelion.

„Măsurăm temperatura, purtăm măști, facem teste Covid la intrare și atunci mă aștept ca de Crăciun și de Revelion astfel de locații să fie cerute și să funcționeze.

Sunt unele locații noi, introducem acest lucru, spre protecția turiștilor și a propriilor angajați: testare. Sunt teste rapide, durează 15-20 de minute, costă 40 de lei, noi le avem incluse în ofertă și le facem pentru protecție.

Ele se fac de mult în alte părți, sunt țări care solicită test ca să poți să intri în țară, pe aeroporturi se face acest test rapid, pe nave de croazieră se fac aceste teste și cred că asta va fi o soluție să ne testăm, și să ne comportăm în limita legii cât de cât normal”, a explicat antreprenorul Dragoș Anastasiu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati