Premieră pe piaţa românească de artă. Autografele unor actori celebri, licitate la Bucureşti

0
122

Brad Pitt, Morgan Freeman, Mr. Bean sau Billy Idol ajung în România. Un fel de-a spune. Autografele artiştilor sunt scoase la licitaţie în premieră la Bucureşti, alături de manuscrise celebre. Preţurile pornesc de la 100 sau 200 de euro, dar specialiştii se aşteaptă la vânzări de mii de euro. Iubitorii de artă le pot achiziţiona din 15 februarie, potrivit observatornews.ro.

Peste 200 de piese şi şapte colecţii prestigioase de autografe celebre si semnături ale unor personalităţi din muzică sau film au ajuns în Capitală. Una dintre cele mai valoroase este fotografia care il ilustrează pe solistul trupei Metallica, James Hetfield.

Alina Panico, PR casă licităţii: Este o premieră pentru piaţa românească de artă să avem această fotografie, are un preţ conservator de pornire raportat de valoarea ei, având în vedere că vine însoţită de certificatul de autenticitate: 200 de euro. Specialiştii casei estimează că preţul final va fi de o mie de euro. 

Nelipsiţi sunt şi Bruce Willis, Mr. Bean sau emblematicul Arnold Schwarzenegger, într-un moment cheie al carierei sale, pelicula Terminator 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.