Premierul Ciolacu a dispus control la CSA Steaua/ FCSB n-a fost lăsată să joace în Ghencea derby-ul cu Dinamo

Premierul Marcel Ciolacu a trimis joi Corpul de control la clubul Armatei Steaua după ce conducerea militară a refuzat să închirieze stadionul echipei de fotbal FCSB, a anunțat purtătorul de cuvânt al executivului. Informația a fost publicată în premieră de GSP.ro.

Corpul de control al premierului Marcel Ciolacu a dispus, începând de joi, verificări cu privire la activitatea Clubului Sportiv al Armatei Steaua, perioada vizată fiind de la 1 ianuarie până în prezent.

Complexul Sportiv Steaua este cel pe care joacă meciurile echipa CSA Steaua, din Liga a II-a.

În ultimele zile, presa sportivă a relatat că FCSB, echipa patronată de Gigi Becali, vrea să joace în Ghencea derbiul cu Dinamo de sâmbătă, însă acesta se va disputa pe ”Arcul de Triumf”, de la 21:30, în direct, pe Digi Sport 1.

Ciolacu a fost un susținător al ideii ca FCSB, clubul lui Gigi Becali, să evolueze pe Stadionul Steaua, iar ministrul Apărării a dat dispoziții în acest sens conducerii clubului Armatei Steaua.

În cele din urmă, clubul Steaua a pus o serie de condiții imposibil de respectat pentru FCSB. Mai precis, conducerea clubului Steaua a cerut o poliță de asigurare care să acopere eventualele distrugeri din arenă, deși nu pusese o astfel de condiție și Federației de Fotbal, căreia i-a închiriat stadionul cu alte ocazii, potrivit GSP.

Stadionul Steaua, proaspăt construit, a fost ridicat din bani publici.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati