Premierul Ciolacu începe vizita oficială în Turcia. Va fi primit de Recep Tayyip Erdoğan

CORESPONDENȚĂ SPECIALĂ de la Ankara. Premierul Marcel Ciolacu începe, marți, vizita oficială, alături de o parte dintre miniștrii Cabinetului, în Republica Turcia, la Ankara în care va fi primit de Recep Tayyip Erdoğan și va fi semnată Declarația Comună pentru Înființarea Consiliului Cooperării Strategice la Nivel Înalt dintre România și Republica Turcia. 

  • La ora 14:00, șeful Executivului va vizita Mausoleului Atatürk, din cadrul complexului Anıtkabir din Ankara și depunerea unei coroane de flori.

La Ora 16:00, premierul va avea o întrevedere cu președintele Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdoğan. La Ora 17:00 are loc ceremonia de semnare a Declarației Comune pentru Înființarea Consiliului Cooperării Strategice la Nivel Înalt dintre România și Republica Turcia urmată de o întrevedere în plen a celor două delegații. La ora 18:15 se desfășoară ceremonia de semnare a Acordurilor și a Memorandumurilor de Înțelegere, împreună cu Recep Tayyip Erdoğan, președintele Republicii Turcia

  • La ora 18:30 vor avea loc declarații de presă comune ale premierului României, Marcel Ciolacu, și președintelui Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdoğan.

În cadrul vizitei va avea loc și un Dineu oficial oferit în onoarea prim-ministrului României, Marcel Ciolacu, de către președintele Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdoğan

La ora 21:00 premierul va susține declarații de presă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati