Premierul Cîțu, declarații de ultimă oră, după ce Standard&Poor`s îmbunătăţeşte ratingul României: Eroii din economia românească sunt companiile private, antreprenorii, ei au dus greul

„Agenția de rating Standard & Poor`s a păstrat ratingul de țară, dar a modificat perspectiva economiei României de la negativ la stabil.

  • Eroii sunt companiile private, antreprenorii, ei au dus greul și cu care m-am consultat de foarte multe ori pentru a lua cele mai bune decizii. Fără încrederea lor nu reușeam. 

Pentru toate acestea le mulțumesc. Realizarea este importanta pentru că vine în contextul celei mai grele crize economice și de sănătate din ultimii 100 de ani. Această coalitie de guvernare, condusă de PNL, alaturi de UDMr și USR-PLUS, cu un premier liberal, a reuşit în această perioadă dificilă ce nu au putut să facă guvernele anterioare în perioade de creştere economică. Am câştigat încrederea instituţiilor internaţionale şi a investitorilor străini.

Am reuşit să reducem deficitul bugetar, deşi nu am introdus nicio taxă nouă şi nu am mărit vreo taxă existentă.”, a spus premierul.

PSD, principalul duşman

”Am pornit reforma pensiilor şi salariilor din sistemul bugetar. PSD rămâne duşmanul.

Suntem în plină luptă cu pandemia, soluţia e vaccinarea, avem acum dozele necesare, vă încurajez pe toţi să vă vaccinaţi, ca să revenim la normalitate”, a mai spus Cîţu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati