Premierul Marcel Ciolacu a mers cu metroul în vizita de lucru la Ministerul Transporturilor

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat că deplasarea pe care a făcut-o marţi cu metroul bucureştean pentru a merge în vizită de lucru la Ministerul Transporturilor reprezintă un gest de normalitate pe care-l va mai repeta, precizând că intenţionează să călătorească în această vară cu trenul spre litoralul românesc, potrivit AGERPRES.

Şeful Executivului a efectuat, marţi, prima vizită de la preluarea mandatului la Ministerul Transporturilor.

Premierul s-a deplasat pe jos până la staţia de metrou Piaţa Victoriei, apoi a folosit trenul de metrou până la staţia Gara de Nord şi a parcurs, tot pe jos, distanţa până la sediul Ministerului Transporturilor, unde colegul său de partid, social-democratul Sorin Grindeanu, a fost reconfirmat în funcţie.

„Nu este prima oară când merg cu metroul. Cu adevărat, acum a devenit mai interesant, presupun că din cauza sau datorită funcţiei, cum vreţi să alegeţi. Am încercat să plătesc cu telefonul, am văzut mesaj de la bancă, nu ştiu de ce nu a funcţionat, dar aveam cumpărat şi un bilet pentru două călătorii. Înseamnă că, cel puţin, încă o călătorie o mai am. O să folosesc metroul. Sper să plec şi cu domnul Grindeanu la mare cu trenul, am promis amândoi. Deci, este normală abordarea, nu este una de PR, de imagine cum se spune, e chiar una de normalitate”, a declarat Marcel Ciolacu, marţi, într-o conferinţă de presă la Ministerul Transporturilor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati