Presedinta femeilor liberale din Sectorul 3 – numita director adjunct la STB

Lidia Popa, presedinta Organizației Femeilor Liberale din Sectorul 3 al Capitalei, este oficial, incepand de azi, 25 octombrie, Director General Adjunct la Societatea de Transport Bucuresti (STB).

Conform informatiilor din CV-ul Lidiei Popa, acesta a mai ocupat o pozitie de conducere in domeniul transportului în comun, in perioada 2017-2021 cand a fost presedinte al CA Oradea Transport Local (OTL).A mai ocupat functii de Director Regionalizare Centre de Profit la Compania Nationala Posta Romana, Areea Manager Jud Bihor si Satu Mare – Telekom Romania Communication si Consilier Directoral CNTEE Transelectrica SA.

Societatea de Transport Bucureşti STB SA este principalul operator de transport public de persoane din Municipiul Bucureşti şi Judeţul Ilfov, având una dintre cele mai întinse reţele de transport din Europa, cu o lungime a traseelor de 1651 km cale dublă. Reţeaua de transport acoperă o suprafaţă de 633 km², din care 228 km² numai în zona urbană.

STB SA dispune de aproximativ 2000 de vehicule (autobuze, troleibuze şi tramvaie) care efectuează, anual, peste 700 milioane de călătorii.

Reamintim ca din februarie Lidia Popa este președinte al OFL Sector 3, fiind aleasa in cadrul Consiliului de Coordonare al Organizatiei Femeilor Liberale(OFL) Sector 3 București.

Lidia Popa – noul președinte al Organizatiei Femeilor Liberale Sector 3

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati