Președintele CJ Ilfov: Din 15 mai ne relaxăm cu măsură

Președintele CJ Ilfov, Marian Petrache, anunță că se iau câteva măsuri la nivelul județului în continuare, pe perioada stării de alertă.

„Chiar dacă nu vom mai fi în stare de urgenţă, ci în stare de alertă. Vă rog, oameni buni, să ne înţelegeţi când mai amânăm lucrul cu publicul. Bineînţeles, toată activitatea s-a mutat în on-line şi aveţi pe site-ul nostru toate adresele de e-mail necesare.

M-am întâlnit azi cu colegii să mă asigur că vom respecta distanţarea socială şi toate regulile de igienă în Consiliul Judeţean, în sensul că la intrare există covoraşe îmbibate în clor, fiecărui angajat i se ia temperatura, pe fiecare etaj există dezinfectant, iar la patru ore se face igienizare în toate birourile.

De asemenea, în centrele sociale personalul va rămâne, prin rotaţie, în carantină, alături de copiii sau bătrânii pe care îl are în grijă. Dar, chiar dacă lucrăm în condiţii de pandemie, investiţiile noastre merg înainte, licitaţiile sunt în desfăşurare. Numai aşa vom avea siguranţa că ne vom putea realiza obiectivele.

Am încheiat lucrările la drumurile judeţene din Ciolpani şi Gruiu, iar acum tragem tare să terminăm lucrările în Buftea şi pe drumul judeţean dintre Berceni şi Vidra. Luna asta stropim din nou contra ţânţarilor şi identificăm terenurile cu ambrozie ca să o şi distrugem la început de iunie”, a spus Petrache.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati