Președintele CJ Ilfov: Un punct important în viziunea mea de dezvoltare a Ilfovului îl reprezintă infrastructura de transport

Președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma, spune că un punct important în viziunea lui de dezvoltare a județului îl reprezintă infrastructura de transport, pentru că îmbunătățind problema traficului se câștigă mai mult timp pentru noi, pentru familie și cei dragi nouă.

„Pe de altă parte, o infrastructură de transport adaptată nevoilor zonale, conectează regiunea și o ține în mișcare. Regiunea București-Ilfov are nevoie de proiecte integrate de gestionare a traficului. Dezvoltarea și eficientizarea legăturilor cu Capitala reprezintă priorități la nivelul infrastructurii rutiere, pentru că doar așa putem îmbunătăți conectivitatea teritorială și putem valorifica cât mai mult oportunitățile existente.

Am participat ieri la inaugurarea oficială a racordului comunei Brănești la Autostrada A2.

Este un un moment important pentru locuitorii Brăneștiului și pentru Ilfov, în general, pentru că prin realizarea acestui obiectiv, pe lângă decongestionarea traficului din zonă, s-a creat și un nou punct de acces către Capitală.

Mă bucur că acest obiectiv, realizat în parteneriat cu Consiliul Județean Ilfov, a fost finalizat la timp, chiar mai devreme. Valoarea totală a proiectului a fost de 17.466.428,06 lei fără TVA, contribuția Consiliul Județean Ilfov fiind de 8.000.000 lei fără TVA, iar a Consiliul Local Brănești de 9.466.428,06 lei fără TVA.

Îi mulțumesc domnului primar al localității Brănești, Niculae Cismaru, care a venit cu ideea acestui proiect de dezvoltare și care a oferit tot sprijinul în vederea realizării lui, și le mulțumesc tuturor celor implicați pentru munca depusă și pentru calitatea lucrărilor.

Sunt deschis către proiecte care duc la dezvoltarea Ilfovului și îmi doresc cât mai multe astfel de realizări pentru județul nostru”, a scris Thuma, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati